יום שלישי, 12 ביולי 2011

זוכרים את חברת מאיר & בייגל? שמענו שהם חזרו בגדול!!!



פירורי לחם מבית מאיר בייגל
אחד מהמוצרים ההכרחיים במטבח הישראלי הם פירורי הלחם, הפירורים משמשים אותנו לציפוי ומילוי מאכלי בשר שהידוע מביניהם הוא השניצל וכן להסמכת מרקים.


בטיולנו ברשת המזון הקרובה למקום מגורינו ניתן להבחין במבחר רב של פירורי לחם, חינה ראשונית של הפירורים מעלה תהיות בנוגע להבדלים בניהם ומעלה את השאלה מדוע אנו זקוקים לכל כך הרבה סוגים של פירורי לחם, אך בדיקה יסודית של העניין מראה שכל אחד מפירורי הלחם הוא בעל טעם ייחודי לו, בין פירורי הלחם המוצעים לנו ברשתות המזון ניתן למצוא את אילו מתוצרת חברת "מאיר את בייגל", פירורים אילו נחשבים לפופולאריים ומבוקשים מאוד בזכות הטעם והמרקם המתקבל לאחר השימוש.

חברת "מאיר את בייגל" היא אחת מהחברות הותיקות ביותר בישראל שניהולה עבר מאב לבן במרוצת השנים
החברה שהתחילה את דרכה כמאפייה קטנה בהוד השרון שמכרה בייגלה בשקית חולשת בימינו על אחוזים ניכרים מהשוק הישראלי, אחד ממוצרי הדגל של החברה הוא פירורי הלחם המדוברים.

בפעם הבאה שבה אתם מבקרים רשת השיווק שלכם בדקו היטב מהם האפשרויות העומדות לפניכם לקנית פירורי לחם, תוך מספר שניות תוכלו לאתר את פירורי הלחם מתוצרת חברת "מאיר את בייגל" וליהנות מטעמם העשיר והטריות המרעננת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה